Aanbouw plaatsen in Diessen, Tilburg, Hilvarenbeek en omstreken?

Wilt u een aanbouw plaatsen in Diessen, Tilburg, Hilvarenbeek en omstreken? De Klussenier Anton Korsmit is degene die u moet hebben!

Een aanbouw laten plaatsen is een groot project, maar het levert genoeg voordelen op! U creëert meer ruimte, het geeft direct een geheel ander aanzicht en de waarde van de woning wordt hierdoor hoger. Maar, omdat het een groot project is brengt het ook veel vragen met zich mee. Een aantal vragen worden hieronder beantwoord.

De meerwaarde van een aanbouw

De belangrijskte meerwaarde van een aanbouw is de waardevermeerdering van de woning. Dit komt doordat de aanbouw er voor zorgt dat het aantal vierkante meters uitgebreid wordt. De extra ruimte geeft bijvoorbeeld extra mogelijkheden om de woonkamer anders in te richten. 
In de meeste gevallen zorgt een aanbouw ook voor meer lichtinval in de woning, vooral als er gekozen wordt voor veel glasin de uitbouw. Dit zorgt er ook voor dat de ruimte in de aanbouw nog ruimer lijkt.

Vergunningen

Bij het plaatsen van een aanbouw is het belangrijk om te weten of u een vergunning nodig heeft. Op www.omgevingsvergunningspecialist.nl is te vinden of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een aanbouw. Indien u een vergunning nodig heeft kan De Klussenier Anton Korsmit u assisteren en adviseren bij de aanvraag. Zijn contacten, met bijvoorbeeld een architectenbureau, kunnen goed van pas komen bij het maken van een bouwtekening. Deze kan hij dan direct indienen bij de gemeente. Dat is een van de voordelen van een veelzijdig vakman, hij kan ook helpen bij het papierwerk wat komt kijken bij een groot project.

Werkzaamheden

Het plaatsen van een aanbouw is een project van grote omvang. Het is dus belangrijk om voor het begin van het project goede afspraken te maken. De Klussenier Anton Korsmit zal voor u een offerte maken waarin alle werkzaamheden duidelijk zijn beschreven. Om De Klussenier Anton Korsmit een zo duidelijk mogelijke offerte te laten maken is het handig om een aantal zaken van tevoren duidelijk te hebben.

Constructie

Het is voor De Klussenier Anton Korsmit goed om te weten hoe het huis, en in het speciaal de plek waar de uitbouw aan komt, in elkaar zit. Daarom is het goed om bij het doorspreken van het project dit duidelijk te hebben. 

De ondergrond

Ook is het belangrijk voor De Klussenier Anton Korsmit om te weten waar de uitbouw op komt te staan. Is het de ondergrond van zand of juist klei? Voor de fundering van de uitbouw kan dit van cruciaal belang zijn. 

Communicatie

En dan.. Alles is uitgetekend, de fundering is gelegd. Het bouwen aan de uitbouw kan beginnen!
Net als altijd is in deze fase de communicatie enorm belangrijk. Overleg regelmatig om uw wensen (nogmaals) duidelijk te maken. Ook is het fijn om te weten welke specialisten u wanneer kunt verwachten. In een notendop: Door goede communicatie voorkomt u ongewenste verrassingen achteraf.

Het begint met het indienen van een aanvraag

Wilt u uw woning compleet ‘nieuw leven inblazen’ en een aanbouw laten plaatsen? Een groot project, wat De Klussenier Anton Korsmit graag samen met u stap voor stap wil realiseren. De eerste stap is een aanvraag indienen bij De Klussenier Anton Korsmit. Hij zal contact met u opnemen en alle vragen die er nog zijn beantwoorden. 

De Klussenier Anton Korsmit, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Anton Korsmit
De Klussenier Anton Korsmit

Heikant 21
5087 TA Diessen

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 211 79 45
06 5043 8647
a.korsmit@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 52586545

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Anton Korsmit

 
Loading...